Občasník Zkvasitel
E-mailové novinky ze světa mikrobiologie, z blogu Zkvašeno i z e-shopu, recepty, chystané události
Abyste se nemuseli opakovaně vracet pro informace na webové stránky a nemuseli se spoléhat na algoritmy Facebooku a Instagramu, zda Vám naše příspěvky ukážou či nikoliv, nabízím přihlášku k e-mailovému oběžníku, který jsem nazval Zkvasitel. V něm jednou za čas (zhruba jednou za měsíc) shrnuji informace z těchto oblastí:
- novinky i tipy na starší zajímavý obsah z blogu Zkvašeno,
- chystané i proběhlé akce naživo (přednášky, workshopy, TV, podcasty),
- události ze světa mikrobiologie,
- mikroskopické úvahy na téma jídlo, probiotika, mýty ve stravování,
- novinky z e-shopu Fermentárum,
- odkazy na zajímavé rozhovory s odborníky z navazujících oborů výživy, mikrobiologie, medicíny a potravinářství.
K odběru se můžete přihlásit svolením při objednávání zboží, anebo kdykoliv použitím formuláře, ke kterému vede tlačítko ve spodní části obrazovky. Až se k odběru přihlásíte, nezapomeňte, že Seznam či Google třídí podobné oběžníky do různých podsložek, kde je nečekáte a kam si běžně pro poštu nechodíte.
Pro zpracování kontaktů platí pravidla popsaná v sekci Ochrana osobních údajů.