Online kvasná hodinovka
Sice se nemůžeme třeba setkat osobně, ale díky internetu si můžeme online popovídat a naučit se ledacos na dálku.
Sice se nemůžeme třeba setkat osobně, ale díky internetu si můžeme online popovídat a naučit se ledacos na dálku. Přesně k tomu Online kvasná hodinovka slouží — zarezervujte si libovolný počet hodin a po domluvě termínu se vám budu věnovat, jako bychom se viděli naživo. Zrovna teď mě napadá, co by se všechno dalo spískat (s odhadovanou hodinovkou):
- řešení potíží s vybranými domácími fermenty (1 h),
- individuální online přednáška s interakcí dotazů (1-2 h),
- provedení vlastní výrobou kimčchi, kysaného zelí nebo jiných zeleninových náloží (2-3 h),
- probereme svět limonád (1 h),
- provedení vlastním upečením kvasového chleba (3 h),
- práce s luštěninami, založení natto nebo tempehu (1 h)
- smysl stravování, výživa mikrobioty, změna jídelníčku (1 h).
Některá témata se dají probrat v jednom bloku, některé pracovní postupy je potřeba rozdělit na více dílů (kimčhci, chleba) a zaberou třeba půlden nebo celý den. Počítáme jen čas strávený skutečnou online komunikací.
Tak co říkáte, uvidíme se online? S poptávkou mi pište prosím na e-mail info@fermentarum.cz